Miguel Fuentes, campió de la setena edició del Triatlon Sprint d'Oropesa

Rafelix Naomi va ser la primera a travessar la línia de meta en la categoria femenina

Esports 07 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Triatlón-absolutos-710x500

La setena edició del Triatlon Sprint ha tornat a ser protagonista a Oropesa diumenge passat. La competició, organitzada per l'Ajuntament d'Orpesa i la Federació de Triatló Comunitat Valenciana, ha citat a més de 170 esportistes a la platja de la Concha. L'esdeveniment ha constat de totes les mesures d'higiene i seguretat pertinents per a evitar més contagis.

El funcionament de la carrera ha sigut el següent: a les 9.00 ha començat els 750 metres nadant, on, després de tornar a la platja de la Concha, s'han pujat a la bicicleta i han recorregut 20 km, passant per la Renegá, el mirador, i el descens fins al port. A baix, els competidors han acabat la carrera corrent al llarg de la platja Morro de Gos i acabar en el far i la torre del Rei, on es trobava la meta.

El primer a acabar la carrera ha sigut Miguel Fuentes, que ha liderat la prova des del principi, amb una marca de 59:38, seguit de Xabier Tijero (1.01:14). En categoria femenina, la primera a travessar la línia ha sigut Rafelix Naomi, amb una marca d'1.12:29.

El regidor d'esports, Jordi Llopis, i la presidenta de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, Vanessa Huesa, han atorgat als competidors que han fet podium, les seues medalles d'or, plata i bronze pertinents. La celebració no ha tingut públic degut a l'emergència sanitària.

El regidor d'esports ha insistit en el bon fer del municipi per continuar duent a terme esdeveniments d'aquest calibre malgrat les circumstàncies urgents.

Te puede interesar
Lo más visto