Quatre anys de presó per abusar d'una noia mentre dormia a Benicàssim

Imposen 10.000 € d'indemnització per violar a la jove

Successos 19 de octubre de 2020 Redacció
1296565_1
Ciutat de la Justícia. Castelló

El tribunal de la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló imposa una pena de quatre anys de presó i una indemnització de 10.000 euros al jove que va abusar sexualment d'una amiga després d'una nit de festa junts a l'abril del 2018 a Benicàssim. Els magistrats declaren que l'home es va ficar al llit en el llit amb la dona mentre aquesta dormia, que li va fer tocaments en les seves parts íntimes i va acabar per tenir relacions completes amb ella. Va ser en aquest moment quan ella es va despertar i es va quedar en estat de xoc.

A més de la pena de presó, l'Audiència li imposa a l'home altres cinc anys de llibertat vigilada i l'obligació de participar en programes de formació sexual. Així mateix, el condemnat no podrà acostar-se a la dona ni comunicar-se amb ella durant dos anys. El processament va negar en tot moment en el judici que es va celebrar contra ell el passat dia 6 que existís penetració i va admetre només els tocaments. No obstant això, la Justícia considera acreditat que sí que va existir accés carnal.

La situació esdevinguda, tal com van sostenir les acusacions. ha provocat a la víctima «ansietat i un alt grau d'inestabilitat emocional». La defensa del condemnat, que va qüestionar durant el judici que la dona trigués «cinc mesos a denunciar», ha anunciat que recorrerà la sentència condemnatòria. Cal recordar que la pena imposada és la meitat de la sol·licitada per la fiscal, que advocava per vuit anys de privació de llibertat.

Te puede interesar
Lo más visto