Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vila-real i Aludme paralizaran la recollida solidària de taps de plàstic per la situació sanitària

La presidenta d’Aludme, Marina Martín, agraeix les mostres de solidaritat del consistori per assignar els fons recaptats a aquesta causa.

General 26 de octubre de 2020 Redacció
img_fmartinez_20181115-191934_imagenes_lv_getty_gettyimages-930193872-kZyG-U452954777876BoB-992x558@LaVanguardia-Web

L'associació Aludme, amb l'acord amb l'Ajuntament de Vila-real, ha decidit ajornar temporalment la recollida de taps solidaris a causa de les dificultats que suposa el seu depòsit i recollida en les actuals circumstàncies sanitàries derivades de la COVID-19. Les restriccions d'accés a edificis públics i qüestions higièniques, entre altres motius, han motivat aquesta mesura, que entrarà en vigor l'1 de novembre. A partir d’aquesta data, els taps hauran de depositar-se en els contenidors de reciclatge grocs. 

La presidenta d’Aludme, Marina Martín, agraeix les mostres de solidaritat tant del consistori per assignar els fons recaptats a aquesta causa com de la ciutadania que ha portat els taps als espais (comerços, centres educatius i sanitaris, Ajuntament de Vila-real o Fundació Caixa Rural, entre altres) que, des de 2014, han sigut punts de recollida. De la mateixa manera, l'Ajuntament i Aludme agraeixen públicament la implicació de l'empresa Fobesa, adjudicatària del servei de recollida de residus, per la labor realitzada durant el temps en el qual ha estat activa la iniciativa. De cara a un futur, el consistori i l'entitat han plantejat l'estudi de noves fórmules de recollida que agiliten el procés.

 

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Newsletter