Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicarló recuperarà una parcel·la «desaprofitada» per a transformar-la en un parc verd

Filo Agut: «El fet de guanyar una gran zona verda ajudarà a combatre la contaminació i a incrementar la consciència ambiental»

General 21 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
logo-Benicarlo.

Benicarló transformarà una parcel·la que, segons la regidora de Medi Ambient Filo Agut, està actualment desaprofitada. Aquesta actuació s’emmarca dins de les propostes que va fer la ciutadania a través dels Pressupostos Participatius de 2019. La zona està ubicada a l’avinguda del Maestrat, a tocar de l’antiga N340. 

La Regidoria de Medi Ambient ha iniciat els treballs del projecte per a transformar la parcel·la, que és de 2.918 metres quadrats, en un parc verd que permetrà la ciutadania gaudir de la natura dins de l’àmbit urbà. El projecte conservarà part de la vegetació preexistent i preveu plantar arbres caducs, de manera que l’aprofitament horari serà màxim: ombra a l’estiu i sol a l’hivern.

Filo Agut ha valorat aquesta actuació com «una aposta per recuperar per a la ciutadania un espai que ara mateix està desaprofitat». Agut ha explicat que «el fet de guanyar una gran zona verda per a la ciutat no només ajudarà a combatre la contaminació sinó que contribuirà a millorar el benestar emocional i la salut física, fomentarà la vida a l’aire lliure i incrementarà la consciència ambiental».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter