Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicarló recuperarà una parcel·la «desaprofitada» per a transformar-la en un parc verd

Filo Agut: «El fet de guanyar una gran zona verda ajudarà a combatre la contaminació i a incrementar la consciència ambiental»

General 21 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
logo-Benicarlo.

Benicarló transformarà una parcel·la que, segons la regidora de Medi Ambient Filo Agut, està actualment desaprofitada. Aquesta actuació s’emmarca dins de les propostes que va fer la ciutadania a través dels Pressupostos Participatius de 2019. La zona està ubicada a l’avinguda del Maestrat, a tocar de l’antiga N340. 

La Regidoria de Medi Ambient ha iniciat els treballs del projecte per a transformar la parcel·la, que és de 2.918 metres quadrats, en un parc verd que permetrà la ciutadania gaudir de la natura dins de l’àmbit urbà. El projecte conservarà part de la vegetació preexistent i preveu plantar arbres caducs, de manera que l’aprofitament horari serà màxim: ombra a l’estiu i sol a l’hivern.

Filo Agut ha valorat aquesta actuació com «una aposta per recuperar per a la ciutadania un espai que ara mateix està desaprofitat». Agut ha explicat que «el fet de guanyar una gran zona verda per a la ciutat no només ajudarà a combatre la contaminació sinó que contribuirà a millorar el benestar emocional i la salut física, fomentarà la vida a l’aire lliure i incrementarà la consciència ambiental».

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

IMG-20210223-WA0101

8M Peníscola

Redacció
General 08 de marzo de 2021

L'Ajuntament de Peníscola aprovarà en Ple la declaració institucional de la FEMP en defensa i protecció dels valors d'igualtat

Newsletter