Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló amb el Concurs de targetes nadalenques Jesús Medrano

L'Ajuntament de Castelló ha mostrat hui de nou el seu suport al tradicional Concurs de targetes nadalenques Jesús Medrano, que any rere any atrau la participació de desenes de centres escolars.

Cultura 10 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
10-12-20 Concurso Tarjetas de Navidad
Cal destacar que en l'edició del 2019, es van presentar 3.804 targetes nadalenques.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i els regidors Ignasi Garcia, Omar Braina i Francesc Mezquita, han rebut en la plaça Major al president de l'Associació Cultural Premi J. Medrano, Enrique Palazón, i els membres del comité organitzador del certamen Jesús Medrano Badenes, José Vicente Ramón Moreno i Ximo Górriz, així com representants d'altres institucions i empreses col·laboradores.

Cal recordar que el concurs es va iniciar en 2010 en honor a Jesús Medrano Gutiérrez (fundador de l'Associació de Veïns Zona Centre de Castelló). En aquesta edició del 2020, el termini de presentació de targetes acaba demà, i han concorregut centres escolars de Castelló, de la província i de la resta d'Espanya, a més d'altres països com Uganda, el Brasil, Veneçuela, Bèlgica, Puerto Rico, Colòmbia i els Estats Units. 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter