Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicàssim confirma La Caravana dels Reis Mags

Els Reis Mags, visitarán amb vehicles tota la població i omplirà de màgia i il·lusió els carrers de Benicàssim  

Cultura 24 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
Reunión Reyes
La caravan arribarà a les llars i serà visible als carrers de Benicàssim.

 L'ajuntament ha confeccionat La Caravana dels Reis Mags i com ha explicat el regidor de Festes, Arturo Martí, “davant la impossibilitat de celebrar la Cavalcada de Reyes tal com la coneixem, volem que la màgia i la il·lusió òmpliga el municipi durant la vesprada del 5 de gener”. Per a això, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran carrers, avingudes i places de Benicàssim en vehicles, “i així els xiquets i xiquetes podran veure des de les seues cases, o carrers més pròxims, als Reis Mags que circularan en vehicles descapotables perquè puguen ser vistos des de la distància”. A més dels tres cotxes que portaran a cadascun dels Reis Mags, la Policia Local també participarà en la comitiva “perquè amb les sirenes dels seus vehicles puguen anunciar l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a cadascuna de les zones del municipi” ha continuat explicant Arturo Martí. 

Quant als horaris, està previst que La Caravana dels Reis Mags comence a circular entorn a les 16.30 hores i es prolongue unes tres hores.

Pel que fa al recorregut, inclourà tant la zona sud com la zona nord, nucli urbà i urbanitzacions i en cas que la caravana real no passe per la zona del domicili, els menors podran acudir a un carrer pròxim. I és que encara que siguen mags no serà possible recórrer la totalitat dels vials de Benicàssim i alguns d'ells es transitaran de manera parcial. L'alcaldessa, Susana Marqués, anima a les famílies “a veure als Reis Mags des de les seues cases o des de la zona més pròxima per a evitar aglomeracions en punts concrets i gaudir de l'acte amb prudència i respectant la distància social”. 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter