Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicàssim confirma La Caravana dels Reis Mags

Els Reis Mags, visitarán amb vehicles tota la població i omplirà de màgia i il·lusió els carrers de Benicàssim  

Cultura 24 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
Reunión Reyes
La caravan arribarà a les llars i serà visible als carrers de Benicàssim.

 L'ajuntament ha confeccionat La Caravana dels Reis Mags i com ha explicat el regidor de Festes, Arturo Martí, “davant la impossibilitat de celebrar la Cavalcada de Reyes tal com la coneixem, volem que la màgia i la il·lusió òmpliga el municipi durant la vesprada del 5 de gener”. Per a això, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran carrers, avingudes i places de Benicàssim en vehicles, “i així els xiquets i xiquetes podran veure des de les seues cases, o carrers més pròxims, als Reis Mags que circularan en vehicles descapotables perquè puguen ser vistos des de la distància”. A més dels tres cotxes que portaran a cadascun dels Reis Mags, la Policia Local també participarà en la comitiva “perquè amb les sirenes dels seus vehicles puguen anunciar l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a cadascuna de les zones del municipi” ha continuat explicant Arturo Martí. 

Quant als horaris, està previst que La Caravana dels Reis Mags comence a circular entorn a les 16.30 hores i es prolongue unes tres hores.

Pel que fa al recorregut, inclourà tant la zona sud com la zona nord, nucli urbà i urbanitzacions i en cas que la caravana real no passe per la zona del domicili, els menors podran acudir a un carrer pròxim. I és que encara que siguen mags no serà possible recórrer la totalitat dels vials de Benicàssim i alguns d'ells es transitaran de manera parcial. L'alcaldessa, Susana Marqués, anima a les famílies “a veure als Reis Mags des de les seues cases o des de la zona més pròxima per a evitar aglomeracions en punts concrets i gaudir de l'acte amb prudència i respectant la distància social”. 

Te puede interesar

eu

Europa per la província

Redacció
Cultura 22 de diciembre de 2020

La Diputació de Castelló inaugura una exposició sobre l’impacte dels fons europeus a la província

Lo más visto

Newsletter