Les platges de Benicàssim inicien el mes de juliol amb la seua excel·lència certificada i amb més seguretat

Un dron detectarà l'excés d'aforament o incompliment del distanciament social

General 01 de julio de 2020 María Sáez
bandera Qualitur

La bandera Qualitur que certifica l'excel·lència de les platges ja oneja en la costa de Benicàssim després de l'hissat dut a terme aquest matí. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha acompanyat a l'alcaldessa, Susana Marqués, l'edil de Platges, Elena Llobell, i part de la corporació municipal en l'acte que ha tingut lloc a la platja Heliòpolis. Aquest reconeixement se suma a les banderes blaves, presents en totes les platges de Benicàssim.

D'altra banda, per al control d'aglomeracions i aforaments a la platja, i en l'aposta de Benicàssim per les noves tecnologies, el dispositiu de control i seguretat a les platges es complementa a partir de hui a través d'un dron dotat amb un sistema d'intel·ligència artificial, capaç de detectar l'excés d'aforament o incompliment del distanciament social, i que prestarà servei durant els mesos de juliol i agost a les platges benicassuts.

dron

Finalment, la labor d'informació a peu de platja es reforça a partir de hui de la mà de 21 informadors a turistes a les platges contractats per la Generalitat Valenciana i que ajudaran a fer respectar la normativa sanitària i així garantir un accés segur a tot el litoral.

Te puede interesar
Lo más visto