Acaba l'Escola d'Estiu i el Diverstiu de Benicarló

El balanç final ha sorprés molt positivament

General 03 de agosto de 2020 REDACCIÓ
diverestiu2-970x350

L'Escola d'Estiu i Diverestiu acaben hui. L'esdeveniment ha mantingut les mesures d'higiene i seguretat, convertint-lo en l'any més atípic. 

''L'any que ve volen tornar tant majors com xicotets'' ha afirmat la regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, ''tot i que al principi era incòmode per portar la mascareta, al final ha valgut la pena i els xiquets i xiquetes han pogut relacionar-se i jugar''.

L'organització ha funcionat molt positivament en reduir els grups a deu xiquets per monitor, facilitant d'aquesta manera el compliment de les normes de seguretat, la higiene i el contacte. Lògicament, les activitats que s'ha prioritzat són les que eviten el contacte directe i permeten un millor compliment de les mesures higiénicsanitaries recomanades.

Les famílies també agraeixen al campus haver portat activitats d'aquesta manera ja que, els xiquets s'acostumen a socialitzar-se i jugar amb les mesures de seguretat i quan tornen a les seues cases ja saben com posar-les en pràctica. 

El regidor d'esports ha mostrat la seua satisfacció en el tancament del campus: ''després d’uns primers dies de rodatge per acostumar-es als protocols d’higiene i seguretat, els 156 alumnes han pogut gaudir de totes els activitats programades majoritàriament en espais a l’aire lliure o semicoberts, com l’annex del Pavelló Poliesportiu, els Pistes d’Atletisme i l’Escola de Vela''. A més, s'ha mostrat agraït tant amb alumnes, monitors i pares, l'actitud exemplar que han portat ha permés que el campus s'haja pogut realitzar de la manera més normal possible.

Te puede interesar
Lo más visto