La Travessia Platges d’Orpesa reunirà el dissabte a 240 esportistes

És la primera prova esportiva en el municipi des del final de l'estat d'alarma

Esports 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
cartel-portada-710x500

Orpesa ja ho té tot preparat per a convertir-se de nou en escenari esportiu. I és que el municipi acull aquest dissabte la 34a edició d'una prova que aterra cada estiu i que, en aquesta ocasió, serà la primera cita esportiva des que va finalitzar l'estat d'alarma: la Travesia Platges d’Orpesa.

Organitzada pel Club Nàutic d'Orpesa, Evasion Running i amb la col·laboració de l'ajuntament de la localitat, la cita està limitada enguany a 240 participants i comptarà amb “totes les mesures necessàries per a garantir la salut dels esportistes”, tal com assenyala el regidor d'Esports, Jordi Llopis, que també s'unirà a aquesta prova.

La prova s'iniciarà a les 9.00 hores a la platja de la Petxina, des d'on els esportistes hauran de recórrer una distància total de 1.100 metres fins a arribar a la meta, situada en la cala Retor, situada en el port esportiu del municipi. “Les eixides es realitzaran cada 10 minuts, en grups de 30 persones, com a mesura de prevenció per a evitar aglomeracions i, amb això, possibles contagis entre els nadadors”, explica Llopis.

En aquest sentit, i seguint en la línia de la nova normalitat provocada per la COVID-19, “enguany no se celebrarà el tradicional lliurament de trofeus als guanyadors de cadascuna de les categories, però els participants rebran de regal una mascareta”, afig el regidor.

Te puede interesar
Lo más visto