COVID-19, una visita inesperada: el nou Cita a Morella del pròxim dissabte

Metges i infermeres tractaràn diferents aspectes de la pandèmia i resoldran dubtes i qüestions d'interés general

Sanitat 20 de agosto de 2020 REDACCIÓ
13629477Master
Wikiloc

El dissabte 22 d'agost hi haurà un nou Cita a Morella amb la xarrada COVID-19, una visita inesperada en el Teatre Municipal a les 17.00 hores. En aquesta ocasió, es tractaràn diferents aspectes d'aquesta pandèmia i es resoldran dubtes i qüestions d'interés general de la mà de Ricardo Tosca, mèdic Gerent del Departament de Salut de Castelló i Professor de la Universitat Jaume I, Juan Bellido, mèdic epidemiòleg del Servei d'Epidemiologia i Centre de Salut Pública de Castelló, i Noemí Meseguer, infermera d'epidemiologia del Servei d'Epidemiologia i Centre de Salut Pública de Castelló, tractaran .

Cita a Morella és un punt de trobada, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l'economia o la política. Aquests professionals tracten de compartir els seus coneixements amb la ciutadania a partir de debats de gran nivell. En aquest cas, es tracta de metges i infermeres que acosten la seua visió sobre diferents temes i donen a conéixer el tema més profundament a la gent.

"Es tracta d'una xarrada molt interessant per a conéixer la COVID-19 i tot el relacionat amb aquesta pandèmia", ha valorat l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. L'edil ha explicat que "aquestes tres persones són expertes en el tema, amb diferents punts de vista, els que l'explicaran d'una manera amena i senzilla per al públic general". A més, ha recordat que "la COVID-19 ha aparegut per sorpresa i ens ha canviat la vida, així amb aquest acte volem donar més informació a la ciutadania i resoldre dubtes, dissipar faules i conscienciar sobre la importància de les mesures de salut i seguretat que cal seguir". I per descomptat ha finalitzat animant "a totes i tots a participar i escoltar aquesta xarrada i no baixar la guàrdia enfront del virus".

Te puede interesar
Lo más visto