El Castelló reforça la saga amb el central Iago Indias

El jove de 24 anys arriva procedent del descendit Espanyol

Esports 24 de agosto de 2020 REDACCIÓ
indias

El CD Castellón reforça el centre de la defensa amb Iago Indias. Fins ara, el club de la plana havia tractat de millorar l'aspecte ofensiu i hui porta un reforç de garanties per a la defensa.

El jove de 24 anys es desembolica molt bé com a central però no té problemes per a ocupar la banda dreta. Amb el seu metre huitanta, resulta una torre per a pilotes aèries, amb força i seguretat arrere. El futbolista català debutarà per primera vegada en segona divisió, perquè ha realitzat tota la seua curta carrera en el segon equip de l'Espanyol en Segona B.

Malgrat no debutar amb el primer equip de l'Espanyol, Índies transmet seguretat i confiança dins del terreny de joc. Suposarà sàvia nova i més competitivitat en una zona del camp on l'únic titular per a Cano és Adrián Lapeña.

Així el club 'orellut' continua reforçant la plantilla en totes la parts del camp. A més, pròximament podria arribar un altre reforç per al centre del camp, s'espera el nom de Álvaro Fidalgo o Gus Ledes. Tots dos aportarien múscul i qualitat a una plantilla amb grans aspiracions.

Te puede interesar
Lo más visto