9 altes i 3 baixes, així és l'actualitat de la plantilla del CD Castellón

El jove canterà del Barça, Guillem Jaime, és l'últim reforç 'albinegre'

Esports 31 de agosto de 2020 REDACCIÓ
cdcs

En les últimes dues setmanes, el CD Castelló ha dut a terme una revolució en la plantilla, amb 9 fitxatges de qualitat i garantia, i 3 baixes. El club de la Plana és un dels equips de la segona categoria espanyola que millor s'està reforçant per a afrontar aquesta nova etapa. Fitxatges amb criteri, estabilitat i futur que prometen donar molt.

Els nous jugadors arriben confiats i amb ganes de guanyar-se el lloc de titulars. Exemple d'això és el gol des de fora de l'àrea que va ficar Josep Señé en la trobada de pretemporada contra l'Albacete, que vam poder seguir i televisar en TVCS.

El club ha realitzat quasi un reforç per posició en el camp. L'últim a incorporar-se a les files de Cano serà el jove canterà del Barcelona, Guillem Jaime, el fitxatge del qual va ser anunciat durant el cap de setmana. Jugador de banda i recorregut, perfil de jugador que agrada a Cano, Jaime ha sigut indiscutible en la banda del filial blaugrana. Es desenvolupa en el lateral destre, i encara que és una posició on Muguruza té la titularitat, també pot jugar còmode a banda canviada.

És la novena incorporació del club, que també ha tingut moviment amb els descartes. El club ha decidit 'tallar en sec' i rescindir el contracte de Jorge Veintimilla i Pablo Roig, que no tenien lloc en el primer equip. D'altra banda, el jove Bilal Kandoussi marxarà cedit un any al SD Logroñés per a jugar i acumular minuts i experiència en la Segona B.

Mancant confirmació oficial, la lliga Smartbank començarà en la segona quinzena de setembre, i el club de Castelló encara pot ultimar alguna incorporació i alguna eixida, no obstant això, el gruix de l'esquema d'Óscar Cano ja està perfilat, i malgrat els resultats de la pretemporada, les sensacions són molt bones.

Demà dimarts a les 20.00, el club enfrontarà al RCD Mallorca, en el seu tercer partit amistós de preparació, amb un rival de lliga.

Te puede interesar
Lo más visto