Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Escola de Teatre d'Onda inicia un nou curs adaptada als protocols COVID

Les classes es desenvoluparan en grups reduïts i es prendrà la temperatura a cada alumne

Cultura 03 de noviembre de 2020 Redacció
FOTO - TEATRO

L'Escola de Teatre d'Onda dona el tret d'eixida al nou curs 2020-2021, adaptant les classes als protocols marcats per les autoritats sanitàries. L'edil de Cultura de l'Ajuntament d'Onda, María Prada de Conflent, ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació com es desenvoluparà el nou curs que s'inicia aquesta setmana.

En l'acte de presentació també han estat presents Laura Navarro, responsable de coordinació de Washi, la nova empresa responsable de l'Escola Municipal de Teatre; i el professor que impartirà les classes, Ferrán Garrigues.

Les sessions es duran a terme a la sala de la Cassola, de l'edifici de la Casa de la Cultura d'Onda, en grups reduïts. Per a això, l'Ajuntament ha adaptat la instal·lació amb marques en les butaques per a mantindre la correcta separació interpersonal i ha habilitat diversos punts amb gel desinfectant en els accessos i eixides per a reduir al màxim les possibilitats de propagació del virus. Així mateix, es prendrà la temperatura a cada alumne abans d'entrar a les classes.

L'edil de Cultura d'Onda ha destacat que és un projecte que ens il·lusiona molt perquè fomenta la cultura en el nostre municipi”. A més, ha assenyalat que a Onda hi ha una pedrera d'artistes i que es vol continuar donant suport al talent local malgrat la difícil situació provocada per la COVID-19.

Davant la incertesa de com pot evolucionar la pandèmia en els pròxims mesos, Prada de Conflent ha afirmat que existeix un programa alternatiu amb el qual poder adaptar les classes de manera online perquè els alumnes puguen continuar amb les sessions de manera telemàtica.

Paral·lelament, l'Ajuntament d'Onda ha preparat el cicle ‘Onda amb els seus artistes’ amb una sèrie d'exposicions amb l'objectiu de donar visibilitat al talent dels ondenses. Totes aquestes accions s'emmarquen dins de la campanya #OndaLateCultura que va posar en marxa l'Ajuntament per a convertir Onda en un referent cultural.

Te puede interesar

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Ruth Sanz

Jaciment prehistòric

Redacció
Cultura 22 de febrero de 2021

La Diputació intervé en la recuperació del jaciment prehistòric de la Cova dels Diablets d’Alcalà-Alcossebre.  

Newsletter