CPBC activa per segon dia tot el dispositiu de nevades

Més de 200 efectius treballaran durant tot el dia en les rutes de nevades i atenent qualsevol possible emergència .

General 08 de enero de 2021 Redacció Redacció
2
CPBC ajudant a un vehicle pesat que transportava mercaderies perillosesaixí en el Coll d´Ares.

El Departament de Bombers de la Diputació de Castelló va intervenir al llarg de la jornada del dijous en la neteja de les carreteres de l'interior de la província de Castelló que estan assignades al Consorci.

Es tracta de les primeres conseqüències de la Borrasca Filomena, que ha deixat neu i plaques de gel en tot l'interior de Castelló. A més, s'han dut a terme distints servicis relacionats amb la borrasca . Així, s'ha atés a un vehicle bloquejat per la neu a Torás i a altres cinc en el Coll d´Ares en els que viatjaven tretze persones, així com s'ha ajudat a un vehicle pesat que transportava mercaderies perilloses en el Coll d´Ares. No hi ha hagut danys personals. D'altra banda, s'ha ajudat en un trasllat d'un pacient al centre de salut de Morella, i s'ha instal·lat un sistema de comunicació portàtil de suport a Herbés, per a facilitar les comunicacions entre l'Ajuntament i el centre provincial de coordinació del Consorci.

La Borrasca Filomena penetrarà pel sud-oest de la Península i la creuarà de sud-oest a nord-est, intensificant el flux de vent marítim i amb ell les nevades, sobretot en l'interior de València i Castelló.

CPBC activa per segon dia tot el dispositiu de nevades en tota la província. Més de 200 efectius treballaran durant tot el dia en les rutes de nevades i atenent qualsevol possible emergència . Demanen a la població molta precaució davant de la intensificació de la borrasca Filomena durant les pròximes hores, i no realitzar desplaçaments innecessaris.

Te puede interesar
Lo más visto