Blanch (PSPV-PSOE) destaca el pacte ‘Alcem-nos’ com a ferramenta per a accelerar la reconstrucció

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic lamenta que el PP continue fent una «política estèril» davant la pitjor crisi sanitària i econòmica mundial de tot el segle

General 27 de julio de 2020 REDACCIÓ
Blanch

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha destacat: «l'èxit” del president del Govern de la Generalitat, Ximo Puig, en el gran consens social aconseguit en el pacte de reconstrucció “Alcem-nos» i per al qual ha comptat amb el suport d'empresaris i sindicats.

«Es tracta d'un paquet de 383 mesures pactades amb el Govern del Botànic i amb la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i els sindicats UGT i CC OO, la qual cosa suposa un pacte històric pel diàleg social i l'interés general, i que suposa l'inici de la recuperació després de la pandèmia. Una recuperació que té com a punt de partida l'ara, però que ha de mirar al futur per a constituir-se com l'oportunitat d'establir les bases d'un sistema verd, sostenible, digital i inclusiu», apunta.

Referent a això, Blanch lamenta que el Partit Popular «haja tornat a deixar passar l'oportunitat» per a sumar en la gestió de la qual és la pitjor crisi sanitària i econòmica mundial de tot el segle i es dedique a fer una política estèril. «Puig ha aconseguit un acord històric que persegueix el benefici de la ciutadania per damunt dels interessos particulars i això és inqüestionable», ha assenyalat.

El dirigent socialista a les comarques de Castelló ha valorat «l'aposta» del Consell de Ximo Puig per «escoltar la veu de tots els actors afectats per l'emergència sanitària i impulsar un projecte de reconstrucció en el qual l'eix central ha sigut el vessant social amb el clar objectiu que ningú es quede enrere, deixant a un costat els interessos particulars i prioritzant l'interés general, una cosa a la qual el PP es veu que no està acostumat i li costa sumar-se».

Te puede interesar
Lo más visto