Marc Mateu, quarta incorporació del CD Castellón

El valencià reforçarà la banda esquerra amb desequilibri i potencia

Esports 24 de agosto de 2020 REDACCIÓ
marcteu

El CD Castelló continua amb el seu carrusel de fitxatges. En aquesta ocasió, ha sigut l'extrem esquerre Marc Mateu, l'últim a confirmar-se com a nou 'orellut'. Format en les categories inferiors del Levante, el jugador arriba procedent del Numància, acumulant cinc anys de experiència en aquesta categoria.

Mateu es demarca en la banda esquerra, amb un perfil de '14' clàssic, desborde i desequilibri pegat a la línia de calç, velocitat i centre des de la banda per a la rematada del davanter.

La plantilla de l'equip de la plana comença a tancar-se. L'equip mantindrà l'estructura esportiva defensiva que el va portar a ascendir a la segona categoria, i ha tractat de reforçar l'atac, una zona amb més manques.

Així doncs, després de les arribades de Carrillo, Señé i Josh Pérez, el club ha millorat la parcel·la ofensiva i ja quasi té tancat el mercat. A més, mereix esmentar l'ampli ventall de jugadors del filial aptes per a competir amb els seus companys del primer equip, com es va poder veure en la trobada de pretemporada disputat amb el València.

L'equip treabllarà també en les possibles baixes per tindre, el més prompte possible, la plantilla tancada. Alguns noms que sonen per a abandonar l'equip són Pablo Roig o Alfredo Gutiérrez.

Te puede interesar
Lo más visto