La Vall d'Uixó i l'associació 'Jo Compre A la Vall' emprenen un projecte benèfic amb Creu Roja

Les famílies més necessitades seran les beneficiàries d'aquesta campanya amb la finalitat de proveir aliments i materials de primera necessitat

General 14 de septiembre de 2020 Redacció
LaValldUixó1-710x500

L'ajuntament de La Vall d'Uixó i l'associació Jo Compre A la Vall inicien una campanya benèfica per a recaptar aliments i materials per a les famílies més necessitades amb la col·laboració de Creu Roja. La manera d'aconseguir els productes de primera necessitat serà la venda de tiquets en els comerços locals. L'associació vallera es va crear durant la pandèmia per covid-19 amb la finalitat de fomentar entre els veïns la compra local dels diferents comerços del municipi.

Jorge García, regidor de Desenvolupament Econòmic, va declarar que aquest tipus d'iniciatives creen cohesió social i demostren el caràcter solidari d'alguns municipis com La Vall d'Uixó. També va assenyalar que aquestes situacions tan complexes reforcen la capacitat de la ciutat d'afrontar els diferents problemes socials. 

La presidenta de l'Assemblea local de Creu Roja en el municipi va explicar: “Volem agrair a l'Ajuntament i a Jo Compre a la Vall per haver-nos tingut presents en uns temps tan complicats; estem fent un gran esforç per a atendre a totes les famílies que sol·liciten la nostra ajuda i els donem les gràcies en el seu nom”.

Per part seua, el representant de Jo Compre a la Vall, Miguel Oretga, destaca que els beneficis obtinguts amb la venda de tiquets s'invertiran en productes que entregaran a Creu Roja, provinents dels comerços locals.

Te puede interesar
Lo más visto