Castelló obre la fira Workforum, amb una oferta total de 175 llocs de treball a la província

L'esdeveniment serà el dia 12 i participaran 30 empreses.

Economía 06 de noviembre de 2020 Redacció Redacció
DSC_0970
Workforum Castelló 2018

Castelló celebra la sisena edició del Workforum, on promourà l'ocupació a la província de manera telemàtica a causa de les circumstàncies. L'esdeveniment serà el dia 12 de novembre i comptarà amb la participació d'una trentena d'empreses que oferiran en la cita fins a 175 llocs de treball.

José Martí, president de la Diputació, juntament amb el diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, i la presidenta de la Cambra de Comerç, Dolores Guillamón, van donar a conèixer ahir el nou format de l'esdeveniment de l'esdeveniment. Tots els interessats a participar poden inscriure's en www.workforumcastellon.es fins al dia anterior en què tindrà lloc la jornada.

Segons van explicar en la compareixença, el Workforum cerca: «connectar el teixit productiu del nostre territori amb el talent i l'experiència de centenars de candidats que busquen una oportunitat laboral a la província».

Les empreses participants oferiran 30 estands virtuals, a través dels que es podrà accedir a les ofertes de treball. Aquest mateix dia, el personal de recursos humans realitzarà entrevistes mitjançant videoconferències i, igualment, es podrà contactar de manera individual amb les mercantils a través d'un sistema de xat i presentar autocandidaturas.

Martí va afegir que la fira «és la mostra que el nostre teixit productiu està en ple moviment i que està capacitat per a treure'ns de la crisi abans que a la resta de territoris limítrofs».

Te puede interesar
Lo más visto