Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La policia desmantella una xarxa de producció i venda de marihuana a Castelló i Borriana

La policia va determinar que l'habitatge on es trobava el cultiu s'utilitzava el negoci d'un dels detinguts per a entregar la droga.

General 18 de noviembre de 2020 Redacció
trafico-de-drogas_sm

Agents de la Policia Nacional de Castelló, han detingut a quatre persones, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Pel que sembla, els detinguts formaven una xarxa de producció i distribució de cànnabis a mitjana escala. Fa diverses setmanes, els agents van tindre informació,  que en un Grup de la ciutat de Castelló, s'estaria duent a terme un cultiu il·legal de marihuana en una casa abandonada, per la qual cosa van començar els esbrinaments per a confirmar els fets.

Amb la investigació policial, van determinar que en l'habitatge es trobava un cultiu de gran grandària, i s'utilitzava el negoci d'un dels detinguts per a entregar la droga, i que els investigats no sols es dedicarien a cuidar els arbustos, sinó també de distribuir la substància. Finalment, tres dels detinguts van ser sorpresos quan pretenien enviar  amb autobús, una caixa amb sis quilos de marihuana llesta per al seu consum a Romania.

El quart, va ser detingut en l'habitatge destinat al cultiu, en la qual a més, en el registre domiciliari es van confiscar: 1636 plançons (plantes de menor grandària) en diverses etapes de creixement,  134 plantes adultes llestes per a ser recol·lectades, 22 splits d'aire condicionat, 28 ventiladors, 110 llums, 6 filtres, 16 extractors, 37 balasts i un vehicle. Per a alimentar els aparells elèctrics que necessitava la plantació, es trobaven enganxats il·legalment a la llum. Dos dels detinguts compten amb antecedents policials, un d'ells per fets similars, i han sigut posats a la disposició de l'Autoritat Judicial.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter