Peñisnadal centrarà les seues activitats en el canvi climàtic

El saló dirigit a xiquets i joves des dels 3 fins als 16 anys, a implementat un nou sistema de reserva prèvia en línia a través d'una APP configurada a mesura.

Cultura 14 de diciembre de 2020 Redacción
IMG_20200923_112411
Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola, Maria Jesús Albiol. El saló nadalenc se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener.

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola ha programat, un any més, la celebració del saló nadalenc infantil, Peñisnadal. Dirigit a xiquets i joves des dels 3 fins als 16 anys, les activitats d'enguany es desenvoluparan complint amb totes les mesures establides per les autoritats sanitàries. La responsable de l'àrea, Maria Jesús Albiol, ha detallat que "de la mateixa manera que en la resta de programes, seguirem totes les recomanacions com l'ús de màscara, la rentada de mans, la desinfecció de peus i la distància social, així com també atendrem les indicacions sobre la ventilació de les instal·lacions".

En aquesta nova edició, Peñisnadal centrarà les seues activitats en el canvi climàtic i comptarà amb dos espais diferenciats: la planta baixa de l'Edifici Sociocultural serà per als xiquets 3 a 6 anys, mentre que la Sala del Centre Juvenil es destinarà als tallers dirigits a xiquets i joves de 7 a 16 anys. El saló nadalenc se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener, a excepció de la festivitat de l'1 de gener, que romandrà tancat. L'horari d'obertura serà d’11.00h a 13.30h, no obstant això, per a poder realitzar un correcte acompliment de les recomanacions sanitàries, l'edifici serà desinfectat de 12.00h a 12.30h i de 13.30h a 14.00h.

Una altra de les novetats que presenta enguany el programa, a causa de la situació sanitària, serà la implementació d'un nou sistema de reserva prèvia en línia a través d'una APP configurada a mesura. D'aquesta manera,"les famílies podran reservar dos dels tres tallers que es proposen cada dia, i podran triar el dia i l'hora del taller que desitgen", ha explicat Albiol.

El formulari haurà de ser emplenat amb les dades personals, així com amb el nom dels pares o tutors i el número de telèfon de contacte. L'aplicació notificarà als usuaris si el grup ja està complet i, si és així, podran canviar de taller o passar a estar en llista d'espera. Per a poder finalitzar el procés de reserva els usuaris hauran d'acceptar les condicions i consentiment de participació en activitats d'oci educatiu infantil i juvenil de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. Una vegada realitzada la reserva, els usuaris rebran un correu electrònic amb un codi QR i la confirmació de la plaça per a participar en el taller sol·licitat. Els monitors tindran un dispositiu per a la lectura dels codis QR i la plataforma anirà registrant a totes les persones que estaran en el taller a cada moment.

Tots aquells que participen en Peñisnadal 2020 trobaran activitats basades en ciència i tecnologia, art, diversitat i esport. Volar i programar drons, disseny de figures 3D, Kangoo power, canta-jocs, tallers d'aquarel·les o antifaços ECO són alguns dels tallers que es desenvoluparan enguany en el saló nadalenc.

Te puede interesar
Lo más visto