Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La tecnologia porta la màgia del Nadal a Benicàssim

El consistori ha habilitat una pàgina web per a enviar les cartes al Pare Noel i als Reis Mags.

General 16 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
videoconferencia elfo coles
Alumnat de Primària de Benicàssim conversen amb un elfo del Pare Noel per videoconferència . 

L'alumnat del primer cicle de Primària dels CEIP Santa Águeda i Palmerar de Benicàssim han tingut l'oportunitat de conversar  amb un dels elfos del Pare Noel a través de videoconferència. L'emissari del Pare Noel ha assegurat que en la nit del 24 de desembre tindran l'esperada visita i ha contestat a les preguntes que han pogut realitzar els xiquets i xiquetes de 1r, 2n i 3r de Primària, un elfo una miqueta especial ja que apareix en la primera part del vídeo La Navidad se vive en Benicàssim preparat per l'Ajuntament de Benicàssim amb l'objectiu posat a mantindre viva la il·lusió, la fantasia i la màgia del Nadal. El projecte audiovisual està disponible en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Benicàssim  i la segona part tindrà com a protagonistes als Reis Mags. 

Així mateix, els xiquets i xiquetes de Benicàssim poden escriure les seues cartes dirigides tant al Pare Noel com a Melcior, Gaspar i Baltasar a través de la web http://www.ayto.benicassim.es/navidad20/ que ha impulsat la regidoria de Festes “i els qui envien la seua carta per aquesta pàgina web rebran una resposta especial”, ha indicat el regidor de Festes, Arturo Martí. 

Te puede interesar

_DSC7341

Nova Llei de Serveis Socials Inclusius

Redacció
General 02 de febrero de 2021

La diputació destina 4,1 milions d'euros per a assumir el finançament de l'atenció primària dels serveis socials municipals dels 124 municipis de la província de fins a 10.000 habitants.

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

Newsletter