Obres Públiques habilitarà un espai d'integració en el port de Borriana.

Estes noves dependències, dissenyades fonamentalment per a l'ús de les tripulacions de barcos que realitzen labors humanitàries.

General 22 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
201222_FOTO_2_AEspana_Espacio_Integracion_Puerto_Burriana
La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat farà una inversió de 100.000 euros.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat habilitarà un espai d'integració en el recinte del port de Borriana. Estes noves dependències, dissenyades fonamentalment per a l'ús de les tripulacions de barcos que realitzen labors humanitàries, suposaran una inversió de 100.000 euros.

L'adequació del nou espai tindrà un termini d'execució d'al voltant de tres mesos i consistirà en la instal·lació de cuina, banys, dutxes i un canviador per a bebés per a facilitar la neteja i llavat de roba. La ubicació d'esta infraestructura en el port de Borriana, "un dels millors de la Comunitat Valenciana" segons el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, s'ha efectuat donades les característiques tècniques i la grandària del seu varador, que permet la reparació de barcos de grans dimensions.

El titular de Política Territorial que ha definit este projecte com "imprescindible per a tota la comunitat portuaria, ha valorat el treball realitzat per diferents ONG en el Mediterrani.

En este sentit, Espanya hi ha assenyalat la importància de recolzar " a les persones que són solidàries amb els demás" i, al mateix temps que ha recordat el treball de la Generalitat per a revitalitzar els ports com " centres creadors d'ocupació i riqueza", també ha reflexionat sobre el seu paper com "emisores de solidarida". "Per això, - ha continuat el conseller-, en la Llei de Pressupostos de l'any que ve es contempla una exempció total de les taxes portuàries per a entitats humanitàries i ONGs que vinguen a la Comunitat Valenciana i que treballen des d'aquí".

Te puede interesar
Lo más visto