Castelló a l'espera actualització de dades

Hui s'ha procedit a la vacunació dels interns i treballadors de la llar verge de Lledó de Castelló

Sanitat 04 de enero de 2021 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2021-01-04 at 13.40.56
La vacunació s'ampliarà a partir de la setmana que ve a Atenció Primària.

Les autoritats sanitàries a la comunitat estan molt preocupades per l'evolució de la situació epidemiològica en les últimes setmanes i este dimarts s'ha convocat una reunió per a analitzar-la i estudiar la possibilitat d'endurir les actuals mesures de seguretat enfront de la COVID-19 o inclús d'adoptar noves restriccions addicionals .

 Des del dia 31 fins a les últimes dades oferits el passat dia 2 en la província de Castelló destaca l'increment de la pressió asistencial. Amb 160 persones ingressades en els hospitals provincials amb 26 pacients en la UCI. I un total de 463 nous positius però caldrà esperar a les dades actualitzats de la jornada de hui en dia 4 per a tindre una radiografia més exacta de l'evolució de l'epidèmia en la província, i tal com indiquen els experts en epidemiologia en les seues anàlisis, molts temen que la data del 15 de gener podria estar marcada per trobar-nos submergits en la tercera onada.

 El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha reunit este matí amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, per a avaluar la situació actual de la pandèmia. 

Ana Barceló ha traslladat al president que, tal com estava previst, entre el dilluns i dimarts de la setmana que ve ja s'haurà administrat la primera dosi de la vacuna a tots els residents i treballadors de centres de majors. 

Hui s'ha procedit a la vacunació dels interns i treballadors de la llar verge de Lledó de Castelló

La Comunitat Valenciana va començar el diumenge 27 de desembre la vacunació enfront del coronavirus, amb 775 dosi de la vacuna de Pfizer en set residències de majors. Des de llavors, el programa s'està desenrotllant amb normalitat.

A més, la setmana que ve començarà la vacunació del personal sanitari d'atenció primària. I, en quant s'autoritze la vacuna de Moderna i s'inicie la seua distribució, es començarà a vacunar personal sanitari d'hospitals.

 

Te puede interesar
Lo más visto